Forbrugslån

Der er utallige forskellige udgifter, der er i dannernes privatøkonomi. I dit privatbudget er der fx husleje. Men der er en række områder, hvor vi kan spare udgifter. Her er nogle gode råd, som du kan benytte uden at betale.

Den sikreste måde for danskerne at blive holden på, er ved hjælp af en privat pension. Det postulerede en intelligent mand en gang. For danskere er det statistisk set den mest sandsynlige metode at blive millionærer på. Så man bør tænke over, at sætte sig mere ind i private pension, med de rige alternativer, der findes i din private pension.

Forsikringer er det vi erhverver sig i håbet om, aldrig at få dem brugt. Du skal strikt overveje dine nødvendige behov og ikke blindt gøre som alle de andre. Der er højst sandsynligt forsikringsdækninger, du reelt ikke behøver og som du godt kan være foruden. Det er en reel risiko, du må tage. Når du har udelukket, så handler det om at skalere dine forsikringer ned til et lavt niveau. Skal din husforsikring kun forsikre for eksempel 85.000 kr eller kan du nøjes med en selv risiko på 85.000 kr., hvis din bopæl nedbrænder helt?

Pengeinstitutter er også en udgift, hvor der er gode penge at spare. Afvigelsen mellem de mest eksklusive og de mange billige banker er astronomisk. Vi snakker om, op imod 3.500 kr. pr. måned for en median kernehusstand + boliglån. Lån til køb af rækkehus er det største enkelte køb, som man har. Kassekredit er det vigtigste du bør være fokuseret på, hvis du vil optimere din privat økonomi. En ting er renterne, men også dagskursen er meget vigtig. Konvertering af lån er det, der kan optimere din økonomiske formåen. En vigtigere parameter er forhaling af lån. Lån kan associeres med accelleration af tid. Hvis du kan undlade f.eks. 12 måneder med at låne penge og i stedet for spare op i hele perioden, så har du nedbragt hovedstolen, men også dine renteudgifter.

Er du med hos en faglig forening, så har du adgang til en del medlemstilbud. Du kan også overveje at udmelde dig. Der er for resten hurtige at spare på en lavpris fagforening. Nogle folk har forceret fagforeningsvalg via jobkontrakt. Men du kan selvfølgelig prioritere blot at have en akasse. Fagforbund kan hjælpe dig med forsikring og sundhed – så overvej om det er det klogeste at melde dig ud, hvis du oplever symtopmer som fx kritisk sygdom.

Mad er det område i din private finanser, der repræsenterer den absolut største part. Nogle mennesker kan fungere for et ultra lille budget, hver md., så er der andrefolk, der forkæler sig med enorme beløb på f.eks. lækker take-out. Et er hvis du køber din mad ude i byen på enten pizzaria eller take-away – men den helt store byrde er det mad du køber og bager hjemme. I dette tilfælde findes der det klassiske indkøb i supermarkedet, som du bærer hjem. Beklageligvis er man eftergivende for fristelser, der har den konsekvens at indkøbssedlen bliver længere. Et trick er, at du køber dine madvarer online, på det voksende antal webbaserede supermarkeder. Der kan du både handle de daglige dagligvarer, men også de mange nye udvalg af kasser med mad.

Du skal efterregne dine forbrug, så du sparer på alle nicher af din budget. Jeg fandt pensam som har hjulpet mig med at samle min økonomi. Dem vidste jeg slet ikke fandtes. Derved kan du ende op med at besidde et meget større rådighedsbeløb til de rare dele af tilværelsen. Jeg er glad fordi du læste artiklen.